HANDLE REGLER

1. Priser og avgifter

Prisene oppført på madame-norge.no gjelder for bestillinger plassert på nettstedet. Alle priser er i NOK og inkluderer mva. Prisene inkluderer ikke betalings- og fraktkostnader separat. Du kan betale for kjøpet ditt ved hjelp av alternativene som er oppført på nettstedet.

2.  Klage

I tilfelle en feil eller mangel på varene, har du rett til 2 års klage fra det øyeblikket du mottar varene. Du må varsle oss i rimelig tid ved å sende inn kjøpsbeviset fra oss. Hvis du finner ut at varen har en mangel ved mottak av bestillingen din, må du kontakte oss så snart som mulig. Vi vurderer klager innen 7 dager.Hvis du ønsker å klage eller har spørsmål om klagen, kan du kontakte info@madame-norge.no

3. Angrerett

I henhold til forbrukerkjøpsloven har du full angerett i 14 dager fra du mottar varene. Etter bestillingen vil du motta et returskjema og returetikett i elektronisk form. Vær oppmerksom på at må være i samme stand som du mottok den. Alle originale merker og prislapper må henge på plagget.. Hvis du bruker en annen fraktmetode og ikke bruker returetiketten vi sendte deg, må du betale kostnaden selv. Hvis du har spørsmål, kan du skrive til oss.

Viktig: Tilbaketrekking fra kontrakten gjelder ikke varer som ikke kan selges på nytt av hygieniske grunner. Som et resultat kan ikke undertøy, øreringer og andre hygieneprodukter returneres.

4. Bytt og returner

Hvis du vil bytte eller returnere varer som er kjøpt fra oss, må du fylle ut returskjemaet, som sendes elektronisk etter bestillingen. Bytte eller returnere må skje innen 14 dager etter mottak av pakken. Utveksling mot en annen størrelse er gratis, forutsatt at ønsket størrelse er på lager eller det er mulig å bestille den, noe som kan medføre en til to-ukers ventetid.
Ved retur av produktet vil vi umiddelbart refundere pengene etter samme metode som ble betalt etter mottak av pakken i god stand.

5. Leveringstid

Vi leverer din bestilling via Posten og er tilgjengelig for adresser i Norge unntatt Svalbard og Jan Mayen. Forventet leveringstid for standardbestillinger er 14 virkedager fra mottakelse av ordrebekreftelsen via e-post. Alle bestillinger behandles og sendes mandag til fredag. Bestillinger plassert i helger og helligdager sendes neste virkedag.
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser som skyldes transportøren.

6. Frakt kostnad

Uansett vekt og størrelse på pakken, er fraktkostnadene

PostNord 79,00 NOK

Personlig henting 0,00 NOK (2056 Algarheim, Kisavegen 7B)

Posten 45 NOK (for accessories only)

Posten 79 NOK

7. Innbetaling

Hos Madame Norge tilbyr vi følgende betalingsmåter:

Visa Mastercard
Klarna
Paypal

8. Annen

For andre kjøpsbetingelser som ikke er nevnt, gjelder kjøpsloven